Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un deținut își terorizează fosta iubită de după gratii. I-a promis că o va mutila și ucide

Your browser doesn't support HTML5 video.

O adolescentă din Vaslui şi familia să trăiesc un coşmar care nu mai conteneşte. Anul trecut, fata de 15 ani a fost agresată chiar în şcoală şi rănită de fostul său iubit.

Bărbatul, cu 10 ani mai mare, a fost trimis în închisoare în urma agresiunii, dar continua totuşi să îşi ameninţe victima prin scrisori trimise din penitenciar.

În martie anul trecut, individul a intrat înarmat în cancelaria şcolii la care învaţă fata. Aici erau adolescenta, care refuza să se mai vadă cu el, mama copilei şi o profesoară. Sub ameninţarea cuţitului, bărbatul a luat-o pe fată cu el şi a şi rănit-o apoi. Eleva a ajuns atunci în spital. Individul a fost condamnat la 4 ani de închisoare. Deşi este după gratii de anul trecut, bărbatul îşi terorizează fostă iubită şi familia acesteia.

În ultimele luni, oamenii au primit 6 scrisori din partea lui, în care toţi, şi mai ales adolescenta, sunt ameninţaţi cu moartea. Individul susţine că atunci când va fi eliberat, o va mutila şi o va ucide pe fată, precum şi pe părinţii şi cei patru fraţi mai mici ai feţii.

Acum, părinţii au făcut plângere şi la Parchet. Iar deţinutul ar putea primi o suplimentare a pedepsei.

Citește și
Politia locala
Ce a pățit șeful de poliție care și-ar fi terorizat fosta soție timp de 6 luni

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult