Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Deţinutul dispărut după ce a a primit o învoire de 24 de ore, prins de poliţişti

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un deţinut periculos a pus pe jar autorităţile din judeţul Botoşani, în ultimele 24 de ore, după ce a evadat. Bărbatul de 42 de ani, condamnat la 15 ani de detenţie pentru viol, primise o permisie de o zi şi nu s-a mai întors în închisoare.

Zeci de poliţişti, jandarmi şi lucrători ai penitenciarului l-au căutat fără întrerupere şi l-au prins marti dimineaţă!

Individul a ajuns în puşcărie după ce a violat o tânără. Până acum, executase 9 ani de detenţie, din cei 15 la care fusese condamnat. Pentru activităţile desfăşurate în închisoare, duminica trecută a primit dreptul la o permisie de 24 de ore.

Luni, la ora 14, permisia a expirat, iar bărbatul nu s-a mai întors în Penitenciarul Botoşani. Până atunci, sătenii l-au văzut în localitatea Ripiceni, unde are casă.

Oamenii au aflat şi că, odată întors în permisie, îşi bătuse soţia, care fugise de acasă. După ora 14, deţinutul s-a ascuns pentru că ştia că va fi căutat de poliţie.

Forţe sporite de la IPJ, jandarmerie şi penitenciar l-au căutat chiar şi noaptea trecută. Individul a fost prins în jurul orei 10, în cimitirul din Ripiceni. A ajuns acum din nou în penitenciar şi ar putea primi un spor de pedeapsă, pentru evadare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult