Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un cioban a încercat să violeze o turistă, la marginea unei păduri din Dej. Cum a reușit să scape

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un tânăr din județul Cluj a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a încercat să agreseze sexual o femeie de cetățenie cehă.

Totul s-a petrecut într-o zonă mai retrasă, la o margine de pădure. Victima a reușit să scape, cu greu, din mâinile agresorului.

Totul a avut loc în plină zi, puțin după prânz, la marginea unei păduri din Dej. Femeia ieșise la o plimbare când tânărul de 39 de ani, cioban la o stână din zonă, s-a năpustit asupra ei.

Înainte ca femeia să își dea seama ce se întâmplă, bărbatul a început să îi rupă hainele, cu intenția de a o dezbrăca. După câteva secunde, victima și-a revenit din șoc și a început să se lupte cu agresorul, iar într-un final a reușit să scape, după ce l-a mușcat pe bărbat. Apoi s-a dus într-un suflet la poliție, unde a povestit prin ce a trecut.

Individul a fost reținut la scurt timp, iar acum se află în arest, suspect de tentativă de viol. Specialiștii în auto-apărare le recomandă celor care se află într-o situație de pericol imediat să țipe și să se agite chiar dacă sunt în zone mai retrase. O astfel de atitudine ar putea genera panică în rândul agresorului. Când o femeie este atacată sau amenințată, este recomandat să se folosească de orice mijloc pentru a scăpa din mâinile agresorului, inclusiv de unghii sau să muște mâinile celui care o imobilizează.

Citește și
politia india
Un indian acuzat de tentativă de viol va trebui să spele şi să calce rufele femeilor din satul său timp de șase luni

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult