Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bucureştean a furat 20 de trotinete electrice de pe stradă. Jumătate le-a vândut, jumătate le-a vopsit şi le-a închiriat

Un bărbat de 36 de ani din Bucureşti e suspectat că ar fi furat 20 de trotinete electrice deţinute de o firmă care se ocupă cu închirierea acestora, după ce le-ar fi dezactivat sistemul GPS.

Potriviţ comunicatului Poliţiei Capitalei, în seara de 20.11.2020, în jurul orei 23.30, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București - Secția 23 Poliție a fost sesizată de către reprezentantul unei societăți comerciale cu privire la faptul că în ultima perioadă, prin dezactivarea sistemului GPS, mai multe trotinete electrice au fost sustrase de pe raza municipiului București.

Polițiștii au demarat investigațiile și în scurt timp au reușit recuperarea a 10 trotinete electrice.

Din cercetări a rezultat presupunerea rezonabilă că un bărbat de 36 de ani, din București, ar fi sustras trotinetele, parte din ele comercializându-le, iar altele, după ce le-a adus modificări (vopsire), le-ar fi închiriat în regim propriu.

Ieri, 21.11.2020, la adresa bărbatului, în baza mandatului, a fost efectuată o percheziție domiciliară, fiind identificate și ridicate alte 10 trotinete electrice.

Citește și
trotinete
Trotinetele, un pericol tot mai mare pentru pietoni: „Riști să te lovească pur și simplu”

Cercetările sunt continuate de Secția 23 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Toate cele 20 de trotinete electrice, în valoare de 40.000 de lei urmează a fi predate persoanei vătămate.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult