Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bloc din Arad a fost evacuat după ce faţada acestuia s-a aprins de la o anexă cuprinsă de flăcări

Your browser doesn't support HTML5 video.

A fost panică luni seară într-un bloc cu patru etaje din Arad. Zeci de oameni au ieșit în grabă din locuințe, după ce anexa unei case de lângă imobil, plină cu lemne și rumeguș a luat foc.

Pompierii au intervenit cu toate autospecialele din dotare. Flăcările au afectat fațada blocului și au ars o parte din acoperiș.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 23, focul a luat rapid amploare, iar zona a fost învăluită de fum gros. Proprietara casei a dat alarma, în timp ce oamenii din blocul alăturat au ieșit speriați din locuințe.

Femeie: „Am văzut flacăra și am ieșit afară. Nu știm ce s-a întâmplat. Nu am văzut, Nu știu. Reporter: Era flacăra? Femeie: Foarte mare. Reporter: Acolo ce este? Femeie: Cămară. Erau lemne și rumeguș.”

Salvatorii au venit cu mai multe echipaje de intervenție la fața locului.

Citește și
incendiu cernica
Un bărbat din Cernica a murit după ce casa i-a luat foc. Vecinii au încercat să-l salveze, dar flăcările erau prea puternice

George Pleșca, ISU Arad: „S-a intervenit cu cu trei autospeciale de stingere o autospecială de salvare la înălțime, trei echipaje SMURD și două echipaje SAJ.

Incendiul propagat la anveloparea blocului din apropierea magaziei și parțial, aproximativ 5% din acoperișul blocului. A fost oprit înainte de intrarea în pod și apartamente.”

Din fericire, nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Specialiștii urmează să stabilească de la ce a pornit incendiul.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult