Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat imobilizat la pat, iubit de toată lumea, a pierit ars de viu în Iași. ”În ce chinuri a murit, vă dați seama”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Destin tragic pentru un bărbat de 57 de ani din județul Iași. A murit ars de viu, după ce un incendiu puternic i-a cuprins casa. Omul nu s-a putut salva pentru că era imoblizat la pat.  

Acum trei ani a suferit un accident la locul de muncă și își ducea zilele din mila unor rude, care îl îngrijeau.

Atenție, urmează imagini și detalii care vă pot afecta emoțional.

Incendiul a izbucnit aproape de miezul nopții, într-o casă din comuna Trifești, județul Iași. Bărbatul de 57 de ani era în pat și dormea în momentul în care încăperea a fost cuprinsă de flăcări. Focul uriaș au fost observat de vecinii care au dat alarma.

”Vecină: Era tot în flăcări. Din casă se auzea. Reporter: Se auzeau pocnituri? Vecină: Da. Era casa în flăcări, aici în față.. se vedeau mari".

Citește și
masina arsa
Un șofer din Olt a murit ars de viu, după ce mașina sa a fost implicată într-un accident rutier și apoi a luat foc

Rudă: ”Știind că băiatul e bolnav, am ieșit afară, am văzut flacăra, vai de mine. Am ieșit în drum, nimeni, nimic. Jale era, nu avem cum să intru, nici într-un caz. Am luat repede telefonul, am sunat la 112, nu s-a putut face nimic. Și acum tremur, ferească Dumnezeu!".

Omul locuia singur și era îngrijit de un cumnat, care îl vizita zilnic și îi aducea de mâncare. Era imobilizat la pat de trei ani, de când a suferit un accident în timp ce muncea la o firmă de construcții din București. Medicii i-au pus atunci tije în ambele picioare, dar chiar și așa bietul om nu s-a putut deplasa.

Dan Zaharia, rudă: ”Era om cumsecade, foarte cumsecade. Foarte iubit, era foarte darnic, dădea de pomană la copii, la oricine".

Vecină: ”Era cuminte, un băiat cuminte. Era numai el singur, atât. Păcat, păcat, în ce chinuri a murit, vă dați seama”.

Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unui coș de fum neizolat, spun pompierii.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult