Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Imagini șocante în timpul unei slujbe transmise LIVE. Ce a făcut un bărbat după ce a intrat în altar

Your browser doesn't support HTML5 video.

Imagini şocante au fost surprinse în timpul unei transmisiuni în direct din Biserica Ortodoxă de Rit Străvechi din Tulcea.

 

Un bărbat a intrat cu un pistol în mâna şi l-a ameninţat pe preot chiar în timpul slujbei. Individul era deranjat că mai mulţi voluntari au montat boxe în clopotniţă, pentru ca toţi localnicii să audă slujba. Unul dintre martori a chemat poliţia, iar agenţii au anunţat apoi că arma folosită de individ era una de jucărie.

 

Imaginile sunt surprinse chiar de voluntarul care asigura transmisiunea în direct a slujbei religioase. Se observă cum bărbatul, extrem de nervos, intră în altar şi începe să ţipe la preot.

Alex, voluntar: I-a pus preotului pistolul în piept.

Citește și
berlin
Cum a reușit Germania să ridice restricțiile provocate de pandemia de Covid-19

Voluntarul a ieşit imediat din biserica şi a sunat la numărul de urgenţă 112. Susţine însă că în cele din urmă a apelat la poliţiştii din sat pentru că dispecerii de la 112 l-au ţinut la telefon mai mult de 4 minute.

Alex, voluntar: Bărbatul s-a plimbat cu arma prin mai multe curţi

În cele din urmă, individul a fost reţinut de agenţii care l-au dus de urgenţă la spital.

Irina Manolache, purtător de cuvânt IPJ Tulcea: Polițiștii au intervenit imediat, au identificat bărbatul în cauză și au constatat că pistolul respectiv era, de fapt, o brichetă. În urma evenimentului, bărbatul a fost internat la Spitalul Județean Tulcea, pentru investigații de specialitate.

În funcţie de verdictul dat de medici, poliţiştii vor stabili şi încadrarea legală a faptei.

 

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult