Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat din Reşiţa și-a amenințat părinții cu toporul și cuțitul. Ce a urmat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Fără frică de urmări, un bărbat în toată firea a sărit să își amenințe părinții, cu toporul și cuțitul. Apelul disperat la 112 a fost făcut chiar de mama individului. La fața locului au ajuns de urgență jandarmii.

Scenele s-au petrecut la Reșița, iar jandarmii ajunși la adresa indicată nu l-au mai găsit pe individ: bărbatul de 38 de ani plecase de acolo.

Echipajul l-a găsit rapid, tot în zonă, la un magazin din apropiere. L-au perchezitionat și au găsit într-adevăr un cuțit si un spray lacrimogen.

Oamenii legii spun că individul, care trăiește în casa parinților lui și nu are ocupație, este cunoscut pentru scandalurile pe care le provoacă. A fost amendat de mai multe ori până acum și s-a ales și cu dosar penal. La fel s-a întâmplat și acum.

El ar putea oricând să repete scenele. După cum cere procedura, a fost văzut și de specialiști psihiatri, însă controalele nu arată că ar suferi de vreo boală.

Citește și
politie romania
Caz revoltător în județul Suceava. Cercetat în libertate, deși a lăsat o minoră însărcinată și a lovit un vecin cu un topor

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult