Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un cunoscut medic din București ar fi fost reținut pentru că a furat aproximativ 35.000 de euro din locuinţa unei femei

Un bărbat de 42 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Bucureşti, fiind suspectat că a furat aproximativ 35.000 de euro din locuinţa unei femei, din Sectorul 1.

În urma percheziţiilor făcute la locuinţa suspectului, anchetatorii au găsit peste 86.000 de euro, bani a căror provenienţă nu a putut fi justificată.

Poliţia Capitalei a anunţat, miercuri, că poliţişti de la Secţia 5 au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti, într-un dosar penal de furt calificat, prejudiciul fiind de aproximativ 35.000 de euro.

Potrivit unor surse ProTV, suspectul ar fi cunoscutul medic plastician Andrei Gregorian de la spitalul Elias,  iar păgubita este fosta iubită a acestuia. Bărbatul ar fi păstrat cheile de la ușa femeii, iar pe 26 septembrie, la o oră când nu era nimeni acasă, a intrat în locuința acesteia. Ancheta a început după ce, în 26 septembrie, Secţia 5 Poliţie a fost sesizată, prin 112, de o femeie, despre faptul că i-ar fi fost sustraşi 35.000 de euro, din locuinţa sa situată în Sectorul 1. ”Din cercetările şi investigaţiile efectuate în cauză, s-a stabilit că fapta ar fi fost săvârşită de către un bărbat, în vârstă de 42 de ani. Astfel, în vederea probării activităţii infracţionale a bărbatului, la data de 3 octombrie 2023, au fost puse în aplicare 2 mandate de perchezitie domiciliară, fiind găsite şi ridicate sume importante, în lei şi valută, în valoare de aproximativ 86.500 de euro, a căror provenienţă nu a putut fi justificată”, a arătat sursa citată. Suspectul a fost dus la audieri, iar în baza probatoriului a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere legală. De asemenea, prejudiciul creat prin săvârşirea faptei a fost recuperat şi predat persoanei vătămate. Cercetările sunt continuate de către Secţia 5 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult