Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat a fost arestat preventiv după ce a fugit de poliţişti şi a refuzat recoltarea probelor biologice, în București

Un şofer a fost arestat preventiv, după ce a fugit de poliţiştii care au încercat să îl oprească în trafic, iar în timpul urmăririi a avariat două autoturisme staţionate, a informat, joi, Brigada Rutieră a Capitalei.  

Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES, miercuri, poliţişti de la Brigada Rutieră din Bucureşti au reţinut un bărbat care este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

„Miercuri, în jurul orei 01:45, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe Şos. Mihai Bravu, la intersecţia cu Str. Vatra Luminoasă, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul.

Conducătorul autovehiculului nu a oprit la semnal, motiv pentru care poliţiştii au procedat la urmărirea acestuia pe mai multe străzi. În timpul deplasării, conducătorul vehiculului în cauză a avariat două autoturisme staţionate, precum şi propriul autoturism.

Poliţiştii Brigăzii Rutiere au reuşit imobilizarea acestuia, iar la solicitarea de a se supune testării cu aparatele alcooltest, respectiv drugtest, conducătorul auto a refuzat”, se precizează în comunicat.

Citește și
politia
Un șofer fără permis din Sibiu, reţinut după ce a încercat să mituiască cu o mie de euro un poliţist

Bărbatul a fost condus la sediul Institutului Naţional Medicină Legală "Mina Minovici" în vederea prelevării de mostre biologice, însă a refuzat să îi fie recoltate probe.

În cauză a fost întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de "refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice".

Conducătorul autovehiculului a fost reţinut de către poliţiştii Brigăzii Rutiere şi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 cu propunere de arestare preventivă.

Ulterior, Judecătoria Sectorului 4 a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, informează Poliţia Capitalei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult