Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat de 45 de ani a fost găsit mort pe marginea unui drum din județul Iași. Trupul omului era plin de răni

Your browser doesn't support HTML5 video.

Este ancheta la Iași, acolo unde un bărbat de 45 de ani a fost găsit fără suflare pe marginea unui drum comunal. Acesta era rănit la cap, iar polițiștii caută acum un suspect și iau în calcul ipoteza că bărbatul a fost ucis în bătaie.

Bărbatul de 45 de ani a fost găsit mort, pe marginea drumului, în apropierea unei case, vineri dimineață, în jurul orei 07:00, de către un localnic care mergea la cosit.

Femeie: "Nu era leșinat, era mort! L-a luat și l-a zgâlțâit și a zis că e mort. Eu când l-am văzut așa, pe cuvântul meu, m-am speriat".

Bărbatul a mers la fiica lui, iar aceasta a sunat la 112.

Femeie: "M-am dus să văd, am găsit persoana, am sunat la 112 și cei de acolo m-au întrebat dacă pot să îi fac ceva manevre de resuscitare. Am spus că nu. Avea o rană la cap. Încă nu pot să îmi revin, nu mi s-a mai întâmplat niciodată așa ceva".

La fața locului au ajuns criminaliștii care au început să caute probe. Trupul bărbatului, plin de răni, a fost dus la Medicină Legală pentru necropsie.

Citește și
iasi
„Eu am crezut că doarme. Ce să fac?” O femeie a stat aproximativ o lună în casă cu cadavrul partenerului ei, în Iași

Polițiștii caută acum un cerc de suspecți și încearcă să afle ce s-a petrecut în seara dinaintea tragediei, când victima ar fi băut împreună cu mai mulți bărbați la o cârciumă. Oamenii legii verifică și camerele de supraveghere din zonă.

Bătrână: "Zice că a fost bătut...".

Bărbatul lucra în construcții și era cunoscut în comunitate ca un om liniștit, care nu se certa cu nimeni.

Femeie: "Era un meseriaș bun, un băiat de nota 10. Când am auzit, nu-mi venea să cred".

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult