Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat a scos cuţitul într-un autobuz, în Sectorul 5 din București. Anunțul SRI

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat de 47 de ani care a scos cuţitul într-un autobuz din Bucureşti a fost imobilizat şi dus la secţia de poliţie.

De teamă, o altă persoană aflată în autobuz a sunat la 112. La fața locului au ajuns agenții secției 18 și Brigada Antiteroristă din cadrul Serviciului Român de Informații. Bărbatul a fost încătușat. Nu există indicii că ar fi fost un posibil act terorist. Suspectul, în vârstă de 47 de ani, a fost dus la secția de poliție, apoi la spitalul Obregia pentru o evaluare medicală.

"Astăzi, în jurul orei 12,00, într-un autobuz ce se afla în circulaţie în Sectorul 5, un bărbat a afişat, la vedere, un cuţit, fără a ameninţa vreun călător anume. O persoană a apelat prin sistemul 112 şi a sesizat situaţia", informează Biroul de presă al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 18 Poliţie, precum şi un echipaj al Serviciului Român de Informaţii.

Potrivit sursei citate, bărbatul - cetăţean român, 47 de ani - a fost imobilizat şi condus la sediul subunităţii de poliţie.

Citește și
politia
O adolescentă de culoare a fost împuşcată mortal de poliţie în SUA
SRI: Bărbatul nu este cunoscut cu profil terorist  

Serviciul Român de Informaţii (SRI) a precizat vineri că bărbatul care a scos un cuţit într-un autobuz din Bucureşti nu este cunoscut cu profil terorist, iar până în prezent nu există elemente care să lege incidentul de un posibil act terorist.

Potrivit Biroului de presă al SRI, în urma unui apel la 112, iniţiat la ora 12,28, Brigada Antiteroristă din cadrul SRI a fost alertată că un bărbat ameninţă cu un cuţit călătorii într-un autobuz care circula în Sectorul 5 din Bucureşti.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 18 Poliţie, precum şi un echipaj al SRI.  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult