Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Profesorul Alexandru Șonea, președintele Senatului Universității de Agronomie, a fost găsit mort în biroul său

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat a fost găsit decedat în sediul unei unități de învățământ superior din Sectorul 1 al Capitalei.

Din primele informații, ar fi vorba despre profesorul Alexandru Șonea, președintele Senatului Universității de Agronomie.

Macabra descoperire a fost făcută marți dimineață la ora șapte de femeia de serviciu care face curat în birourile șefilor de la Agronomie.

Femeia a intrat în stare de șoc, dar a anunțat conducerea universității, iar cazul a fost preluat de ofițerii de la Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei și tratat ca o moarte suspectă.

Există indicii că moartea profesorului a fost violentă și există premisa că ar fi ales să-și pună capăt zilelor.

Citește și
Pompieri
Un bărbat a fost găsit mort de către pompieri, în urma unui incendiu, lângă Timişoara

Gestul a surprins pe toată lumea. În urmă cu scurt timp rectorul universității a declarat că acest gest de a-și pune capăt zilelor, o ipoteză care trebuie confirmată de anchetatori, este cu atât mai surprinzătoare, cu cât profesorul era o persoană liniștită, cu o familie liniștită și obișnuită și nu dădea semne că ar avea probleme care să-l împingă să recurgă la acest gest necugetat.

La fața locului cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri - Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă. Trupul neînsuflețit va fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. Cercetările vizează stabilirea cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult