Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un om de afaceri din Vrancea l-a lovit pe finul său cu mașina, apoi s-a sinucis de teamă. Ipotezele poliției

Your browser doesn't support HTML5 video.

Poveste șocantă între doi oameni de afaceri din Vrancea, naș și fin. Din motive încă necunoscute, nașul a dat cu mașina peste finul său şi a fugit de la locul accidentului.

Polițiștii verifică dacă omul a fost lovit intenţionat. Victima a scăpat cu viață, însă șoferul a crezut că a comis o crimă și cuprins de remușcări a hotărât să-și ia viața. La scurt timp, a fost găsit fără suflare pe o cale ferată din Focșani.

Bărbatul de 39 de ani, tocmai coborâse din maşina lui, pe o stradă din Focşani, când a fost izbit, în plin, de un autoturism. Pe moment nu a realizat ce s-a întâmplat şi s-a prăbuşit la pământ.

A mai avut timp să vadă, însă, maşina care l-a lovit şi să o recunoască. Era a naşului său de cununie, după cum le-a declarat poliţiştilor. Şoferul de 49 de ani a fugit imediat de la locul accidentului.

Bărbatul lovit a ajuns la spital cu lovituri la cap şi la umăr dar, ca prin minune, nu avea nici o rană gravă. Omul a sunat apoi la 112 şi le-a spus poliţiştilor numărul de înmatriculare şi marca autoturismului care l-a acroşat. Anchetatorii merg şi pe varianta ca şoferul să fi premeditat accidentul şi să-l fi lovit intenţionat pe finul său.

Agenţii au găsit automobilul în curtea proprietarului, care nu era acasă. Cel de la volan, nașul victimei, fugise măcinat de remuşcări. A fost găsit, spulberat de un tren, la marginea oraşului. Mecanicul garniturii povesteşte că bărbatul i-a apărut brusc în față şi nu a mai putut evita impactul.

Anchetatorii au aflat cei doi aveau mici afaceri în domeniul agricol. Vecinii spun că se înţelegeau bine dar, în ultima vreme, relaţia dintre ei devenise tensionată.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult