Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat a ameninţat cu o puşcă de panoplie oamenii în parcarea unui supermarket din Bucureşti. Cum s-a terminat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un individ de 29 de ani din București a fost reținut de jandarmi după ce a amenințat cu o armă de panoplie clienții unui supermarket din Sectorul 6 al Capitalei. Bărbatul s-a ales și cu un dosar penal.

Scenele s-au petrecut duminică dimineața, iar aventura suspectului a fost înregistrată și de o cameră de supraveghere.

În imagini se vede cum bărbatul îndreaptă arma spre trecători. Pușca pe care o ținea în mână fusese cumpărată de la un târg de vechituri, ca obiect de expoziție.

Însă bărbatul s-a apucat să sperie cu ea oamenii în drumul său spre un magazin de unde avea de gând să-și mai cumpere niște băutură.

Aventura lui a fost repede curmată de un echipaj de jandarmi care era în zonă și a fost alertat de oameni. După ce l-au imobilizat, jandarmii au dedus cum i-a venit ideea: omul era deja băut.

Citește și
„Suveran” scos cu forța din mașină de polițiști, după două ore de negocieri. I-au spart geamul cu pușca
Un "suveran om viu" oprit de poliţie s-a blocat în maşină. După 2 ore, agenţii i-au spart geamul cu puşca

Jandarmii l-au predat ulterior la o secție de poliție unde i s-a întocmit un dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor și muniției iar procurorii au decis reținerea sa pentru 24 de ore.

„Jandarmii s-au îndreptat la locul indicat unde l-au găsit pe bărbat ținând în mână o armă pe care o îndrepta, în mod provocator, spre trecători. Era în stare de ebrietate și, probabil, își imagina vreun scenariu în care ar fi putut fi el personajul principal”, transmite Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult