Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un băiat de 16 ani din Timiș a murit în timp ce juca fotbal cu prietenii săi. Ce s-a întâmplat

Un băiat de 16 ani dintr-o localitate timișeană a murit în timp ce juca fotbal cu prietenii săi. Adolescentul era cunoscut cu probleme cardiace.

Un adolescent în vârstă de 16 ani a murit duminică, după ce a căzut ca secerat în timp ce juca fotbal cu prietenii săi, scrie Timiș Online.

Polițiștii Secției 3 Rurale Sânandrei au fost sesizați, duminică, prin apel 112, cu privire la faptul că în momentul în care juca fotbal cu mai mulți tineri, un minor a leșinat pe terenul de sport de pe strada Castanilor din localitatea Biled, rămânând în stare de inconștiență.

Băiatul avea probleme cardiace și a fost operat pe inimă

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că sesizarea se confirmă, fiind vorba despre un minor, în vârstă de 16 de ani, căruia echipajul medical prezent la fața locului îi efectua manevrele de resuscitare.

El a fost transportat la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale, însă din nefericire a decedat. Băiatul era cunoscut cu afecțiuni cardiace și în trecut a fost operat pe cord.

Citește și
kenneth mitchell
Actorul Kenneth Mitchell a murit la 49 de ani. Era cunoscut pentru rolurile din „Star Trek: Discovery" şi „Captain Marvel"

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult