Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un avion s-a prăbușit într-o grădină din Țara Galilor. Pilotul a scăpat cu viață, doar cu răni ușoare

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit într-o grădină din Llangefni, un oraș din Țara Galilor.  

Zeci de ofițeri, pompieri și paramedici au fost mobilizați la fața locului în urma accidentului aviatic.

Pilotul, singura persoană aflată în aeronavă, a fost transportat de urgență la spital cu ajutorul unei ambulanțe aeriene. Accidentul aviatic a avut loc în Cae Bach Aur din Llangefni.

„Am primit informații despre prăbușirea unui avion ușor în apropierea unei zone rezidențiale din Bodffordd, lângă Llangefni. Ofițerii s-au deplasat la fața locului, împreună cu echipajele de ambulanță și de pompieri. Pilotul de sex masculin era singurul ocupant al aeronavei, iar acesta a fost ulterior transportat la spital de către Ambulanța Aeriană cu răni care nu îi pun viața în pericol”, a declarat un ofițer de poliție, conform Mirror.

Martorii care au surprins accidentul au declarat că avionul a „plonjat cu nasul în jos" și a dispărut din peisaj după ce motorul s-a defectat.

Citește și
acc vaslui
Accident mortal pe DN24, în judeţul Vaslui. Un bărbat, șofer pe o dubă, a pierdut controlul volanului și a intrat într-un TIR

„A decolat, motorul a început să scâncească și apoi a început să se scufunde în picaj în timp ce se rotea și a dispărut din peisaj", a spus un martor.

„Echipajele noastre participă în prezent la un incident în zona Cae Bach Aur din Llangefni. Ofițeri de poliție și echipaje de ambulanță sunt, de asemenea, prezenți", a transmis Serviciul de pompieri din North Wales pentru North Wales Live.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult