Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un austriac venit în România ca să se însoare cu o tânără a fost sechestrat şi jefuit

Your browser doesn't support HTML5 video.

Îndrăgostit nevoie de mare de o româncă pe care o cunoscuse la el în țară, un cetățean austriac și-a făcut bagajele și a venit la Sfântu Gheorghe după ea.

A trecut însă prin coșmarul vieții: alți doi români, care îl ajutaseră să o cunoască pe femeie, l-au sechestrat într-o casă și l-au jefuit.

Înșelăciunea a fost pusă la cale de doi bărbați, care au petrecut vara în Austria, la muncă.

Acolo l-au cunoscut pe burlacul de 46 de ani, căruia i-au găsit imediat o mireasă. După câteva întâlniri, scânteile i-au aprins și mai tare inima, așa că nu s-a gândit de două ori când i s-a propus să vină la Sfântu Gheorghe, de unde era fata și să facă nunta.

În țară, suspecții au pus în aplicare planul. L-au încuiat în casă și i-au vândut o parte din darurile pentru fată: două televizoare, un laptop și un telefon mobil - apoi i-au golit și cardul de bani.

Citește și
Denis Stefan
Denis Ștefan are Covid-19. ”Pentru conspiraționiști, am pus și buletinul de analiză”

Victima a reușit să scape mulțumită unor vecini, care au alertat poliția. Cei doi bărbați care l-au chinuit pe bietul holtei au fost arestați preventiv și sunt cercetați pentru furt, înșelăciune și lipsire de libertate.

Interesant este că și femeia cu care austriacul ar fi trebuit - chipurile - să se însoare, a fost arestată în Austria, pentru fapte similare pe care le-ar fi săvârșit acolo.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult