Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Sfârșit înfiorător pentru un bărbat. A fost lăsat într-o baltă de sânge de o maimuță care teroriza cartierul

Un bărbat aflat pe toaletă a avut parte de un sfârșit oribil. A murit atacat de un animal sălbatic, o maimuță care teroriza de zile întregi cartierul.

Gutyappa Bin Rangappa, în vârstă de 66 de ani, a fost atacat de o maimuță agresivă duminică, 12 noiembrie în timp ce se afla în toaleta casei sale din Arakere, un sat din Karnataka, India. Rangappa a fost mușcat în mână, dar a sângerat abundent și a decedat în scurt timp.

Familia l-a dus la spital, dar el a decedat o zi mai târziu. Autoritățile au declarat că maimuța care l-a atacat pe bărbat a fost capturată, după ce a terorizat zona timp de mai multe zile, arată publicația Daily Star.

Un oficial a declarat că acest incident este un "caz rar", iar 30 de persoane au participat la urmărirea maimuței ucigașe. Înaintea morții lui Rangappa, alt bărbat fost atacat de același animal, dar a scăpat cu viață.

Acestea nu sunt însă nici pe departe primele atacuri ale maimuțelor. Un băiat în vârstă de 10 ani a fost sfâșiat de o haită de maimuțe agresive, în timp ce se juca cu prietenii, în satul Salki din Gujarat, India. Băiatul a fost dus de urgență la un spital local, dar a fost declarat mort. Un oficial a declarat: „Intestinele i-au fost smulse în atac. A alergat acasă și a fost dus la spital, unde medicii au constatat decesul".

Citește și
macac furat
Moment emoționant la o grădină zoologică din Italia. Un pui de Macac și-a reîntâlnit mama după ce a fost furat | VIDEO

Atacul asupra copilului a fost al treilea din satul său într-o singură săptămână. Autoritățile au capturat de atunci mai multe maimuțe, dar au avertizat că unele sunt încă în libertate.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult