Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Turiștii străini, impresionați de spectacolul de apă, muzică şi lumini din centrul Bucureștiului. "Este perfect!"

Your browser doesn't support HTML5 video.

Spectacol înălțător în centrul Capitalei. Fântânile construite în vremea comuniștilor și renovate încât să ofere un show de muzică și lumini sunt un veritabil punct de atracție.

Cei care au trecut, duminică seara, prin Piața Unirii s-au bucurat să audă melodiile trupelor Aerosmith, Queen sau ale Tinei Turner.

Șuvoaie de apă s-au unduit zeci de minute pe ritmurile muzicii. Oamenii au venit in număr mare să vadă spectacolul de sunete, lumină și culoare din Piața Unirii. Altii - în trecere - au fost atrasi imediat ca un magnet.

Femeie: "Ne distrăm, ne distrăm bine".

Femeie: "Frumos, e foarte frumos. Mai ales pentru cea mică".

Circulația a fost restricționată

Circulația mașinilor a fost restricționată în zonă timp de 45 de minute, cât a durat spectacolul, astfel că spectatorii au stat aproape de bazinele cu apă.

Citește și
petrecere
Matthew Finley a făcut show în București, la o petrecere cu muzică veche. „Te iubesc, România!”

Copil: "Am și dansat, m-am și udat. Vin în fiecare weekend aici. Melodiile sunt foarte frumoase. Mă simt mereu bine când vin aici. Mă exteriorizez, mă simt foarte bine".

Fată: "Mi se pare o idee foarte bună și pentru cei care locuiesc în București, dar și pentru turiști. O alegere foarte bună, e pentru toate gusturile".

Turistă: "Astăzi este prima noastră zi în București și spectacolul este perfect! Pentru prima impresie, este foarte, foarte bine".

Este al patrulea an în care fântânile din centrul Capitalei prind viață. Spectacolul continuă până în luna octombrie, în fiecare weekend, de la ora 21:30, iar accesul este gratuit.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult