Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Trupul regretatului designer Stephan Pelger a fost incinerat. „O poezie de om / Dumnezeu să-l ierte!”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Trupul regretatului designer Stephan Pelger a fost incinerat, iar cenușa va ajunge în Germania, acolo unde locuiește mama sa adoptivă.

Prieteni și apropiați și-au luat rămas bun, joi, în cadrul unei slujbe de comemorare, care a avut loc la Capela Luterană.

Cei care l-au cunoscut pe Stephan Pelger au venit rând pe rând, cu flori și coroane, să își ia rămas bun și să-i aducă un ultim omagiu regretatului designer. Slujba a început la ora 11:00 și a avut loc în curtea Capelei Luterane. Cel mai greu încercată a fost mama lui Stephan, care a venit din Germania pentru funeralii.

Ovidiu Buta: „A plecat puțin prea devreme și sper să-i fie bine acolo unde e”.

Rita Mureșan: „Am mai piedut încă un designer foarte talentat, încă un prieten foarte talentat, zâmbitor, asumat, un autentic. Viața merge mai departe și Dumnezeu să-l ierte!”.

Citește și
Stephan Pelger
Ultimele imagini cu Stephan Pelger în viață. Cum a fost surprins cu puțin timp înainte de gestul fatal

De organizarea slujbei de comemorare s-a ocupat Ileana Badiu, una dintre prietenele creatorului. Rugăciunile s-au rostit atât în limba română, cât și în germană. Mezzosporana Andreea Ilie, una dintre apropiatele lui Stephan Pelger, a interpretat imnul religios Ave Maria.

Apropiații creatorului au ținut câte un scurt discurs comemorativ. Andrea Raicu, Laura Cosoi, Tania Budi, Oana Roman și alți prieteni s-au aflat printre cei veniți la Capela Luterană.

Tania Budi: „Pentru oamenii culți, educați, fragili și rafinați este foarte greu în lumea asta, foarte greu în zilele pe care le trăim, ei răzbesc foarte greu și spre deloc, s-a văzut. O poezie de om, de când l-am cunoscut, acum 15 ani, i-am zis și în față, tu nu ești om, ești o poezie de om”.

Laura Cosoi: „Ne pare rău și să-l pomenim așa cum era, foarte vesel, un suflet foarte bun, un creator minunat, un om strălucitor”.

La finalul slujbei, urna cu cenușă a fost preluată de familie, și va fi dusă în Germania.

Stephan Pelger a fost găsit fără viață, săptămână trecută, în curtea casei. Designerul și-a pus capăt zilelor, după ce a pierdut lupta cu depresia.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult