Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tronsonul 4 al Drumului Expres Craiova - Pitești, scos la licitație. Când ar putea fi gata

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a scos la licitație, joi, proiectarea și execuția tronsonului 4 a Drumului Expres Craiova - Pitești.

 

 

Potrivit anunțului de participare pentru procedura de atribuire a contractului publicat de CNAIR în sistemul electronic de achiziţii publice (SICAP), contractul este estimat la 909,67 milioane lei (192,5 milioane euro), fără TVA.

Tronsonul 4 cu o lungime de aproximativ 31 km, va fi construit între limita administrativă dintre judeţele Olt şi Argeş şi intersecţia cu autostrada 1 Bucureşti - Piteşti.

Secţiunea va tranzita teritoriile localităţilor Lunca Corbului, Albota, Costeşti, Bradu, Suseni şi Oarja.

Citește și
centura capitala
Turcii construiesc autostrada de Centură a Capitalei. Promit calitate înaltă și la termen

Durata contractului este de 96 luni şi cuprinde 12 luni perioada de proiectare, 24 luni perioada de execuţie a lucrărilor şi 60 de luni perioada de garanţie, potrivit News.ro.

Perioada de garanţie a lucrărilor poate creşte până la 120 luni,în funcţie de oferta operatorului economic ce va fi desemnat caştigător.

Data limită de depunere a ofertelor a fost stabilită pentru 24 octombrie.

La începutul lunii iulie, preşedintele Ford România, britanicul Ian Pearson, s-a arătat dezamăgit de stadiul lucrărilor la drumul expres Craiova-Piteşti, în condiţiile în care autorităţile au promis că centura oraşului Balş va fi gata până la finalul anului.

Ulterior, CNAIR a anunşat că s-a urgentat proiectul drumului expres Craiova - Piteşti, fiind scurtată perioada de proiectare, dar şi cea de execuţie.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult