Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tragedii în lanţ, produse de şoferul unui BMW. Fiul său de 5 ani a murit pe loc

Your browser doesn't support HTML5 video.

Tragedie pe Drumul Național 1, în județul Alba. Un copil de 5 ani a murit când mașină condusă de tatăl său a intrat într-o casă de pe marginea drumului. Bărbatul a încercat să intre în depășire, însă a pierdut controlul și s-a izbit de zid.

Fix în acel moment bătrâna care locuia în casă s-a dus să închidă geamul care dădea spre stradă. Este și ea rănită și a fost transportată de urgență la spital.

Accidentul s-a produs în localitatea Decea. Șoferul în vârstă de 26 de ani din Aiud a acroșat autoturismul pe care încercase să îl depășească, a ieșit de pe drum, a lovit un stâlp de curent și s-a oprit în zidul unei case. Rudă: ”Copilul deja era în brațe, l-a aruncat afară, nu știu, era în brațe la tatăl sau care a fost, șoferul a vrut să intre în depășire”. ”Localnică: Copilul a murit, păcat de copilul ăla. Ce a făcut, a vrut să depășească. Reporter: E periculos aici cu viteză? Localnică: Aici e pantă, domnu”. ”Martor: Am ieșit la poartă, am văzut mașina răsturnată, copilul era grav bolnav, l-au scos inconștient din mașină. Reporter: Și în casă cine era? Martor: Era proprietara care stătea întâmplător chiar la geam. Și în momentul impactului a lovit-o. E lovită la cap, trântită la pământ”.

Subinspector Andrei Oniga, Biroul Poliției Rutiere Alba: ”A intenționat să efectueze manevra de depășire a unui autovehicul, nu a reușit manevra neavând finalitate a acroșat mașina care circula în fața sa, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un imobil”.

 

Citește și
zanardi
Verdictul medicilor care l-au operat pe Alex Zanardi, izbit de un camion
Micuțul nu era fixat în scaun pentru copii

 

Băiatul se afla pe bancheta din spate. Nu purta centură și nici nu era fixat în scaun pentru copii.

În momentul impactului a fost rănit foarte grav și a intrat în stop cardio-respirator. La fața locului a fost chemat și un elicopter SMURD, gata să-l preia pe băiat.

Pl. adj. Rareș Gânscă, Detașamentul de Pompieri Aiud: ”La locul intervenției am constatat o victimă de 6 ani aflată în stop-cardio respirator la care s-au început manavrele de resuscitare”.

Manevrele de resuscitare au fost însă în zadar, iar medicii n-au mai putut să-l salveze pe copil.

Polițiștii fac cercetări pentru ucidere și vătămare corporală.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult