Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tragedie în Teleorman. De ce ar fi postat una dintre victime "murim" înainte de accident

Your browser doesn't support HTML5 video.

Se fac anchete, după tragedia cumplită din Teleorman care a îndoliat 3 familii. Poliţiştii încearcă să afle ce a dus la accidentul teribil în care au pierit sâmbătă noaptea 3 eleve de liceu.

Tinerele se întorceau de la un club și, în împrejurări neclare, s-au răsturnat cu mașina. Erau patru înăuntru și doar una a scăpat cu viață. Înainte de impact, cea mai mică dintre ele a postat pe o rețea de socializare o fotografie din autoturism, pe care a scris "murim".

Bune prietene, cele patru fete au mers - în Bragadiru, Teleorman - ca să se distreze într-un club. După miezul nopţii au pornit spre casă. La volan era o tânără de 19 ani, care avea permis de conducere de 6 luni.

La 10 kilometri de casa - într-o curbă - fata nu a mai controlat maşina şi s-a răsturnat în afara drumului. Poliţiştii spun că avea viteză - variantă confirmată de viceprimarul din zona dar şi de tatăl şoferiţei. După accident, maşina s-a făcut praf. Geamurile s-au spart iar plafonul şi uşile s-au deformat.

Citește și
accident nasturelu
Trei tinere au murit într-un accident de maşină, în Teleorman. O a patra e grav rănită

Impactul a fost atât de puternic încât după ce maşina s-a oprit într-un final, cele 4 fete au fost azvârlite din maşină şi proiectate pe o distanţă de câţiva metri. Tânără de la volan a pierit pe loc. Aceeaşi soartă au avut-o şi două dintre prietenele ei - una de 17 ani şi cealaltă de 19. Doar o faţă de 19 ani a scăpat cu viaţa.

O fotografie postata cu câteva minute înainte de accident pe Snapchat - o reţea de socializare preferată de adolescenţi - naşte întrebări la care investigatorii nu au încă un răspuns. Cea mai mică dintre fete, pasagera în maşină pe bancheta din spate, a scris "Murim" pe o poză în care se vade şoferiţa, iar textul a fost urmat de un simbol cu o faţă tristă. Psihologii cauta explicaţii pentru acest mesaj bizar.

″Şi-au asumat riscuri mari, tipice vârstei. S-au expus unor riscuri şi ştiau asta. De obicei cine se sinucide nu se exprimă cu “vom muri”, ci ”îmi iau viaţa, mă sinucid, plec într o altă lume”, explică Gabriela Culda, psiholog criminalist.

Fetele care au pierit în accident erau eleve la un liceu în Zimnicea. Şoferiţa era în clasa a XII-a şi se pregătea să dea bacalaureatul. Poliţiştii au deschis dosar penală pentru ucidere şi vătămare corporală şi încearcă să afle de ce s-a produs tragedia.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult