Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Traficant român de droguri, prins la Perugia. Vindea cocaină "pe caiet"

Un traficant român de droguri a fost prins de carabinierii din Perugia, care au făcut o descoperire uimitoare la percheziție.

Pe lângă drogurile porționate și ambalate pentru vânzare, polițiștii italieni au găsit un caiet pe care românul își notase numele tuturor clienților și care a devenit o probă de necontestat.

Carabinierii din Città della Pieve au reținut doi tineri, un italian și un român, acuzați de trafic de droguri în Tavernelle di Panicale.

O patrulă a carabinierilor, care trecea prin orașul Tavernelle, a observat un tânăr de 21 de ani care, a încercat să fugă când i-a văzut. El a fost prins și asupra lui s-au găsit 5 grame de cocaină și 5 de hașiș, împărțite în două doze, relatează Perugia Today.

De la acesta, carabinierii au aflat că se aproviziona de la un alt tânăr de 23 de ani, român.

Citește și
Ce au găsit polițiștii când au controlat o mașină care venea din Germania. 6 oameni au fost arestați
Ce au găsit polițiștii când au controlat o mașină care venea din Germania. 6 oameni au fost arestați

La percheziția din locuința acestuia s-au găsit 5 grame de cocaină și alte 5 grame de hașiș, precum și substanțe pentru porționarea dozelor care urmau să fie vândute. Oamenii legii au mai găsit și un caiet unde românul scrisese toate livrările de stupefiante, cu numele clienților și data la care a avut loc vânzarea.

Un judecător al Curții din Perugia l-a eliberat sub control judiciar pe italian, iar românul a rămas arestat la domiciliu.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult