Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Taximetriștii dau peste cap traficul în toată țara, nemulțumiți de concurența transportului alternativ

Your browser doesn't support HTML5 video.

Este protest al taximetriștilor în aproape 40 de localități din țară. Șoferii cer abrogarea legii care reglementează transportul alternativ, pe motiv că le distruge afacerile.  

Este a doua oară anul acesta când taximetriștii dau peste cap traficul din marile orașe pentru a atrage atenția asupra faptului că aceeași profesie este tratată cu măsură diferită de statul român.

În Galați s-a format o coloană de câteva zeci de taximetre. Mașinile vor urma un traseu prin tot orașul și se vor opri într-o parcare din apropierea prefecturii, pentru ca șoferii să meargă apoi pe jos până la reprezentantul guvernului în teritoriu și să îi prezinte revendicările.

Taximetriștii cer abrogarea legii care permite transportul alternativ

În principiu, este vorba despre o singură solicitare: să fie abrogată legea care le permite celor din transportul alternativ să funcționeze. Taximetriștii spun că sunt tratați nedrept și, ca urmare, câștigă jumătate din banii pe care îi strângeau acum un an, după o zi de muncă.

Citește și
Agenți sub acoperire în taxiurile de pe litoral. Viceprimarul Ionuț Rusu declară război „piraților”
Agenți sub acoperire în taxiurile de pe litoral. Viceprimarul Ionuț Rusu declară război „piraților”

Astfel de proteste se desfășoară, timp de trei ore, în aproape 40 de localități din țară. Organizatorii sunt frustrați și nemulțumiți pentru că și-au mai spus păsurile în stradă pe 20 iunie, însă, atunci, nu au primit niciun răspuns din partea Guvernului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult