Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tânără la un pas să fie răpită în Craiova, amendată apoi cu 1.000 de lei. Ce au descoperit polițiștii

O tânără de 21 de ani a fost luată de pe stradă din Craiova și forțată să intre într-un autoturism. Țipetele femeii au alertat doi oameni ai legii, care au reușit să o salveze. La secția de poliție, însă, povestea a luat o întorsură neașteptată.

Incidentul a avut loc luni, pe o stradă din Craiova, după ce în dreptul femeii s-a oprit un autoturism înmatriculat în Germania, cu geamuri fumurii, din care au ieșit doi bărbați care au luat-o pe sus și au aruncat-o pe bancheta din spate, relatează Sindicatul Europol.

Țipetele de disperare ale femeii au fost auzite de un polițist și un jandarm care se aflau pe o stradă adiacentă. Aceștia s-au deplasat ghidați de strigăte și au ajuns în dreptul autoturismului cu pricina.

Șoferul a încercat să demareze, oamenii legii au reușit să o extragă pe femeie din interiorul autoturismului prin geamul portierei care era deschis. După ce s-au asigurat că femeia se află în siguranță, aceștia au reușit să îi extragă din autoturism și pe cei doi suspecți, pe care i-au imobilizat.

Citește și
Vaccinare
Situația campaniei de vaccinare în România. Sute de mașini, la coadă la centrul Drive Thru din Piaţa Constituţiei

Persoanele implicate în incident au fost conduse la sediul poliției pentru stabilirea situației de fapt. Aici, povestea a luat o întorsătură neașteptată.

În urma audierilor, polițiștii au stabilit că între o tânără, de 21 de ani, din Dăbuleni, și un bărbat, de 32 de ani, din Moreni, județul Dâmbovița, pe de o parte, și familia tinerei – respectiv mama, fratele, sora și soțul surorii acesteia – pe de altă parte, a izbucnit un conflict verbal, potrivit Gazetei de Sud.

Totodată, polițiștii au stabilit că neînțelegerile dintre persoanele în cauză ar fi pornit de la faptul că familia tinerei nu ar fi fost de acord ca aceasta să aibă o relație cu bărbatul respectiv. La sediul poliției, tânăra a declarat ca nu dorește să depună plângere și că nu a fost victima vreunei infracțiuni, refuzând totodată emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că tânăra, de 21 de ani, și bărbatul, de 32 de ani, trbuia să fie în carantină la domiciliu, în localitatea Moreni, județul Dâmbovița. Ei au fost sancționați cu amendă în valoare de 1.000 de lei fiecare, conform Legii 55/2020.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult