Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tânăr întors din Italia, obligat de familie să stea în podul casei de teama coronavirusului

Un tânăr din Maramureș a fost obligat de familie să se refugieze în podul casei, după ce s-a întors din Italia, de teamă că îi va infecta cu coronavirus. Bărbatul care a amenințat la un moment că se sinucide a fost salvat de polițiști.

Totul a început atunci când tânărul din satul Curtuiușu Mare, comuna Valea Chioarului, județul Maramureș, s-a întors din Italia, dintr-o zonă care nu a fost afectată de epidemia de coronavirus, informează eMaramureș.

Mai mult, tânărul se simțea foarte bine, însă cu toate acestea, familia a decis să îl ”cazeze” în podul casei pentru a nu îi infecta pe toți cu noul coronavirus.

Câteva zile, tânărul a acceptat situația, fiind într-o izolare impusă de familie, în podul casei.

Sâmbătă noapte, însă, tânărul a făcut rost de mai multe sticle cu alcool și, după ce s-a îmbătat, a anunțat pe Facebook că își pune capăt zilelor pentru că nu mai poate locui în pod.

Citește și
romani, romance
Românii, despre rudele aflate în Italia: ”Să nu vină copiii mei acasă de Paște? Unde s-a mai pomenit?”

Prietenii săi au văzut mesajul de pe Facebook și au anunțat Poliția, iar agenții au intervenit în scurt timp la locuința acestuia.

Tânărul a fost transportat la Spitalul de Boli Infecțioase din Baia Mare, acolo unde a fost consultat, iar ulterior a avut parte și de un consult psihiatric în urma căruia a fost internat.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult