Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tânăr din Iași, arestat după ce a pipăit o adolescentă pe stradă

Un băiat în vârstă de 17 ani din Iași a fost arestat de către polițiști după ce a pipăit o adolescentă în zonele intime.

Agresiunea sexuală a avut loc pe o stradă din municipiul Iaşi, ziua în amiaza mare, scrie Ziarul de Iași.

Tânăra în vârstă de 18 ani a spus autorităților că nu îl cunoaște pe cel care a agresat-o.

„Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au reţinut un tânăr în vârstă de 17 ani, din judeţul Iaşi, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de viol.

În fapt, la data de 29 august 2023 poliţiştii au fost sesizaţi de o tânâră, în vârstă de 18 ani, din judeţul Iaşi, cu privire la faptul că ar fi fost agresată de o persoană necunoscută, faptă care s-ar fi petrecut pe o aleea pietonală de pe raza municipiul Iaşi, în jurul orei 11.30.

În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat, poliţiştii au identificat tânărul bănuit de comiterea faptei.

Citește și
acc iasi
Mașină de poliție, implicată într-un accident violent în Iaşi. Doi polițiști au ajuns de urgență la spital

La data de 10 septembrie, politiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, tânărul fiind introdus în Arestul IPJ Iaşi. A doua zi, tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi şi Judecătoriei Iaşi cu propuneri legale, instanţa de judecată dispunând arestarea preventivă pentru o perioada de 30 de zile”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Avocatul tânărului a contestat măsura arestului preventiv. Judecătorii au admis și l-au pus pe băiat sub control judiciar.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult