Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Susţinători PSD filmaţi când sărută pancarte pro-PSD şi îşi fac semnul crucii. VIDEO

Imagini controversate de la mitingul PSD din Iaşi, de joi, surprind momentul în care un bărbat îmbrăcat în costum popular sărută pancarte cu mesaje pro-PSD. Scenele au fost publicate pe Facebook.

Mai mulți participanți la mitingul PSD de la Iași, de joi, au fost filmați urmărind la o scenetă în care câteva persoane sărută pancarte cu mesaje pro-PSD, dansează și își fac cruce.

”Am rămas fără cuvinte! Urmăriţi până la sfârşit şi concluziile le trageţi voi. În ce grad de dezumanizare sunt aceşti oameni şi ce-i mai trist e ca şi votează ! Doamne, n-am văzut aşa ceva în viaţa mea” a comentat persoana care a publicat imaginile pe Facebook, unde s-au viralizat.

Momentul s-a petrecut în timp ce crainicul de la mitingul PSD îi îndemna pe oameni să vină la hora românească.

Citește și
viorica dancila, satu mare, declaratie de dragoste, psd,
Un bărbat s-a pus în genunchi în fața Vioricăi Dăncilă în Satu Mare și i-a făcut o declarație. VIDEO

După ce au fost huiduiţi joi în Iaşi, liderii PSD s-au dus sâmbătă şi la Galaţi. La mitingul în care social-democraţii şi-au prezentat candidaţii pentru alegerile europarlamentare, au venit câteva mii de simpatizanţi, dar şi de protestatari care au huiduit şi au aruncat cu hârtie igienică spre susţinătorii partidului. "E un grup de bătăuşi care se ţine după noi în toată ţara", a comentat Liviu Dragnea.

 Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult