Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Florin Salam, luat de jandarmi și dus la audieri. E acuzat că a luat 5500 de euro să cânte la o nuntă, dar nu s-a mai dus

Your browser doesn't support HTML5 video.

Cântărețul de manele Florin Salam este implicat într-un nou scandal, pentru a doua oară anul acesta. 

După ce, în ianuarie, a fost acuzat că a agresat o tânără de 23 de ani într-un hotel din Bucureşti, astăzi el a fost ridicat de poliție pentru înșelăciune și dus la audieri de procurorii din Târgoviște.

Salam este acuzat că ar fi luat banii pentru o nuntă la care nu s-a mai dus.

Florin Salam a fost ridicat joi dimineață de brigada specială de intervenție a jandarmeriei și dus la audieri în Târgoviște, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

El a avut calitatea de suspect într-un dosar de înșelăciune, după ce ar fi promis că în 2021 va onora o nuntă în Târgoviște, dar în ziua respectivă nu le-a mai răspuns la telefon mirilor și nu s-a prezentat la această nuntă.

Citește și
florin salam
Dosar penal pentru Florin Salam. Ar fi agresat o tânără într-o cameră de hotel din București în ziua de Anul Nou

Florin Salam ar fi primit, în trei tranșe, suma de 5.500 euro și nu ar fi semnat un contract cu păgubiții, motivându-le acestora că nu știe să scrie.

În schimb, a făcut cel puțin două videoclipuri prin care își anunța prezența la acest eveniment, la care în cele din urmă nu a mai ajuns. El este cercetat, așadar, pentru înșelăciune.

În urmă cu câteva zile, cântărețul de manele Florin Salam a fost audiat la Secția 1 de Poliție din Capitală, după ce a fost reclamat de o tânără, care îl acuză că ar fi agresat-o în prima zi a anului într-o cameră de hotel din București.

Artistul a susținut că acuzațiile nu sunt adevărate.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult