Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Străzile din Cluj-Napoca, împânzite de polițiști care verifică respectarea măsurilor de protecţie

Your browser doesn't support HTML5 video.

Mai multe echipaje de poliţie au împânzit în noaptea de joi spre vineri străzile din Cluj-Napoca pentru a verifica respectarea măsurilor de protecţie.

Agenţii au patrulat insistent în zona campusurilor studenţeşti, unde fuseseră câteva sesizări că se organizează petreceri. Dacă altădată strada Piezișă, din zona căminelor studenţeşti, faimoasă pentru terasele ei aglomerate şi pline de viaţă, era arhiplină până în zorii zilei de tineri care se distrează, acum agenţii au patrulat toată noaptea ca să verifice exact care-i situaţia.

Cu masca la purtător şi strânşi în grupuri mici, clienţii au ţinut seama de avertismentele poliţiştilor.

Începând de joi seară, poliţiştii verifică toate localurile deschise în campus.

Beatrice Milonean, purtător de cuvânt al IPJ Cluj: „Zilnic sunt desfăşurate acţiuni în sistem integrat, pe raza întregului judeţ, verificându-se respectarea măsurilor impuse pe perioada stării de alertă, atât de către persoane atât în zonele aglomerate şi în mijloacele de transport în comun, cât şi de către operatorii economici din întregul judeţ”.

Citește și
metrou
Emil Boc spune că metroul din Cluj Napoca va fi construit mai repede decât cel din Drumul Taberei. Când va fi gata

Autorităţile au decis ca în zona să fie instituită pază specială.

Mircea Abrudean, prefectul județului Cluj: „Este un focar de infecție la nivelul municipiului Cluj. Avem câteva focare care au izbucnit de la petrecerile care se organizează acolo. Oamenii stau în grupuri, așa sunt obișnuiți, pentru că acele terase sunt extrem de mici și nu poate fi vorba de distanțare”.

Controalele vor continua şi zilele viitoare, anunţă poliţia.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult