Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Spitalul Foișor anunță că Florin Piersic prezintă o "stare generală gravă". Care este cea mai mare problemă a actorului

Your browser doesn't support HTML5 video.

Spitalul Foișor din București, acolo unde Florin Piersic a fost transferat joi dimineață, a anunțat că marele actor "se prezintă cu o stare generală gravă".

"La momentul internării, pacientul, în vârstă de 88 ani, se prezintă cu o stare generală gravă în urma unui sepsis cu punct de plecare de la nivelul unei proteze totale de genunchi. Pacientul prezintă multiple patologii asociate, dintre care cea mai gravă este cea cardiacă", a transmis, într-un comunicat de presă, instituția medicală.

Specialiștii din cadrul Spitalului Foișor vor "efectua investigații de laborator și imagistice" în urma cărora vor stabili conduita terapeutică.

În ultimele zile, Florin Piersic a fost internat în patru spitale, două din Cluj-Napoca și alte două din București. 

Inițial, actorul a ajuns la Spitalul Militar din Cluj-Napoca, iar apoi a fost dus la Institutul Inimii. 

Citește și
florin piersic
Florin Piersic va fi transferat la Spitalul „Foișor” din București. Motivul pentru care a fost luată decizia

 ''Dânsul a ajuns la Spitalul Militar în urma unei infecții pe care a contractat-o, probabil, de la o perfuzie, de la o branulă pusă dânsului cu câteva zile înainte. Probabil, nu se știe exact punctul de plecare. Este o situatie destul de severă, este gravă, da'', a declarat Prof. Dr. Adrian Molnar, directorul medical al Institutului Inimii din Cluj-Napoca.

Specialistii de la Institutul Inimii au descoperit infecții la sondele din stimulatorul cardiac, implantat în urmă cu 15 ani.

În aceste condiții, Florin Piersic a fost tranferat în București, la INBI Prof. Dr. Matei Balș, cu o infecție generalizată în corp.

Începând de joi dimineață, el se află la Spitalul Foișor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult