Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Speriați de căderea copacilor, mulți șoferi au mutat mașinile în parcarea unui supermarket

Your browser doesn't support HTML5 video.

Zeci de șoferi din Sectorul 3 și-au mutat mașinile, sâmbătă noaptea, în parcarea unui supermarket de teamă să nu cadă copacii peste autovehicule și să le avarieze autovehiculele.

 

Parcarea din fața unui bloc de pe strada Fizicienilor din Sectorul 3 s-a golit noaptea trecută, după ce șoferii și-au mutat mașinile de teamă să nu cadă peste autovehicule crengile înghețate. Fenomenul freezing rain, zăpada și vântul din ultimele zile au produs numeroase pagube.

Sute de mașini au fost avariate de copacii căzuți în Capitală. Pagube mari au fost la tot pasul. Multe străzi şi trotuare au fost blocate, sâmbătă, iar zeci de tramvaie şi troleibuze au înţepenit pe traseu.

Pompierii din Bucureşti şi Ilfov au intervenit, până duminică la ora 6.00, la 1.810 situaţii de urgenţă provocate de ploaia îngheţată. S-au îndepărtat de pe carosabil, de pe trotuare sau de pe autoturisme copaci, stâlpi de electricitate şi cabluri, fiind avariate 220 de autoturisme.

Citește și
bucuresti, polei
„Situație fără precedent”, după 4 zile de ploaie înghețată. 62.000 de case, fără curent

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult