Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Soldații ruși din Ucraina se revoltă împotriva Kremlinului. ”Ne-au dat puști din 1940, nu trag. Avem 18 ani, suntem copii”

Un clip distribuit de agenții pro-ucrainene arată tineri soldați ruși furioși, care se revoltă împotriva faptului că au fost trimiși la război cu puști vechi de 80 de ani, care nici numai trag. ”Mulți au murit. Avem 18 ani, suntem copii”, spun soldații.

Citește aici LIVE UPDATE | Războiul din Ucraina, ultimele informații. Ziua 36

Un videoclip distribuit pe Twitter și Telegram de către agențiile pro-ucrainene arată tineri recruți ruși furioși, care își înjură superiorii pentru că le-au dat arme din anii 1940, scrie Express.

Anterior, serviciile de informații britanice au dezvăluit că soldații ruși sunt demoralizați, nu mai execută ordinele superiorilor și au ajuns să-și doboare propriile avioane

Trupele „Diviziei 119, Batalionul 4, Companiile 1 și 2” pot fi auzite întrebând în mod repetat ”ce facem aici?”, întrucât ei afirmă că sunt „muncitori obișnuiți”.

Citește și
ucraina 30 martie
Război în Ucraina, ziua 35. ONU: Peste 1.000 de civili au fost uciși în Ucraina
Soldații ruși se revoltă: ”Ne-au aruncat direct în rahatul ăsta”

Unul dintre soldați adaugă: „Ministerul rus al Apărării habar nu are despre noi sau despre ce facem aici. Ne-au aruncat direct în rahatul ăsta”.

Un alt militar a declarat cu furie: „Ne-au scos ilegal de pe teritoriul Rusiei, fără arme, fără documente, fără să ne dea nimic. Ne trimit cu puști împotriva GRADS, artilerie, obuze de mortar”.

„Puștile noastre sunt din anii 1940. Nici măcar nu mai trag!”, a mai spus soldatul.

Regimul rus de la Kremlin este criticat în video-ul distribuit pentru că a trimis recruți tineri, neantrenați în conflict, soldații fiind auziți spunând: „Ne-au luat la 18 ani... Copii. Suntem doar copii”.

”Suntem studenți obișnuiți pe care îi trimit la război”

Trupele care se identifică drept „membri ai forțelor armate din Donbass” sunt văzute întorcându-se într-un vehicul de la lupte grele din Sumy, care au provocat pierderi grele rușilor.

”Mulți dintre noi au murit. La Sumy eram practic înconjurați din trei părți. Mulți au murit”, se repetă soldații ruși.

„Suntem doar oameni normali. Suntem studenți obișnuiți pe care îi trimit în război. Vă cerem să răspândiți acest lucru”, mai spun tinerii.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult