Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Șoferul TIR-ului cu gaz periculos depistat în Portul Constanța a murit la spital

Your browser doesn't support HTML5 video.

Caz ciudat la Constanța, unde șoferul tirului cu gaze periculoase descoperit săptămâna trecută de polițiștii de frontieră a murit la spital.

 

Șoferul turc a murit vineri la Spitalul Județean Constanța, unde a fost internat direct la terapie intensivă după ce i s-a făcut rău în timpul controlului pe care polițiștii de frontieră îl efectuau asupra tirului său, încărcat cu gaze periculoase, scrie Replica de Constanța.

Nu se știe deocamdată cauza decesului, dacă are legătură cu toxicitatea transportului pe care îl făcea sau dacă avea alte probleme de sănătate.

Importatorul buteliilor de gaz a spus că șoferul era un om în vârstă cu mai multe boli, care suferise recent o operație. Cu toate acestea, în imaginile de la controlul autorităților bărbatul poate fi văzut vioi și relaxat, fără semne că ar avea probleme.

Citește și
poluare
Aer toxic în București și în împrejurimi, de câteva zile. Explicațiile autorităților

Reamintim că un TIR care venea din Turcia, încărcat cu 1.300 de butelii cu un gaz nociv pentru mediu, a fost oprit de Garda de Coastă și Garda de Mediu în Portul Constanța Sud Agigea.

Cele 9 tone de substanțe periculoase, în valoare de aproape un milion de lei, au fost sigilate, iar oamenii legii au întocmit dosar penal.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult