Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momentul în care polițiștii îi dau jos numerele anti-PSD șoferului din Suedia

Your browser doesn't support HTML5 video.

Şoferul care a circulat în ultimele două săptămâni cu o maşină cu numere de înmatriculare cu un mesaj anti PSD a fost oprit în trafic luni de poliţiştii din Bucureşti.

Bărbatul, stabilit în Suedia, a rămas fără plăcuţele de înmatriculare şi fără permis, iar pe numele lui a fost deschis un dosar penal. Poliţiştii au motivat că este ilegal să circule cu aceste numere în ţară, pe când Ambasada Suediei a dat asigurări că maşina poate fi condusă în toate ţările Uniunii Europene.

"Am fost oprit de poliţie, mi s-au cerut documentele, după aproximativ 3 minute mi s-a spus că numerele nu sunt valabile şi că trebuie să scot plăcuţele. Am refuzat, poliţistul a mers la maşină, a scos numerele, l-am filmat când le-a scos, a spus „Vă rog, nu mă filmaţi”. Am spus „Trebuie să te filmez, pentru că îmi scoţi numerele”. Mi-a adus la cunoştinţă că permisul îmi va fi suspendat. Poliţia din Suedia mi-a dat numerele şi am dreptul să circul în Europa. Ei spun că n-am", povesteşte şoferul maşinii.

"Vineri m-au oprit în Craiova, aveam dreptul să circul. Acum nu mai am dreptul, după 2 zile."

Nu e prima dată când şoferul e oprit de poliştii din România, dar de fiecare dată aceştia l-au lăsat să plece.

Citește și
masina anti psd
De ce i-au făcut dosar penal și l-au lăsat fără plăcuțe și fără permis pe șoferul cu număr anti-PSD. Explicația Poliției

Cei de la Brigada Rutieră spun că au vorbit cu autorităţile din Suedia, care le-au confirmat că numerele nu sunt legale. Ambasada Suediei la Bucureşti afirma însă duminică că maşina are dreptul să circule cu aceste numere oriunde în UE.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult