Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un șofer gălățean aflat sub influenţa alcoolului a lăsat oraşul fără troleibuze. VIDEO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Toate cele 26 de troleibuze din municipiul Galaţi au fost trase pe dreapta, după ce un şofer aflat sub influenţa alcoolului a doborât un stâlp care alimentează cu energie reţeaua de distribuţie a tensiunii pentru aceste mijloace de transport în comun.

"Societatea Transurb SA informează că, din cauza unei avarii apărute la un stâlp care alimentează cu energie reţeaua de distribuţie a tensiunii, toate troleibuzele repartizate pe trasee nu vor circula până la remedierea situaţiei. Echipele de intervenţie din cadrul societăţii noastre lucrează la remedierea avariei. Vă reamintim că în această dimineaţă a avut loc un accident rutier pe strada Brăilei, în zona Potcoava de Aur, ce a condus la avarierea unui stâlp care alimentează cu energie reţeaua electrică de transport a troleibuzelor", a precizat Transurb în informare, scrie Agerpres.

Potrivit poliţiştilor rutieri, un bărbat din Galaţi, deşi se afla sub influenţa alcoolului, a condus maşina, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un stâlp de electricitate pe care l-a doborât.

Şoferul a fost testat cu etilotestul, rezultând o alcoolemie de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului, dar şi pentru că a refuzat prelevarea de probe biologice.

Citește și
lovite, trecere, femei, arges, masina, accident,
Trei femei, lovite în plin pe trecere în Argeș. Explicația ciudată a șoferului

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult