Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Șofer beat amendat de 4 ori în seara de Revelion la Iași, după ce nu a dat prioritate unei ambulanțe și a făcut scandal

Un șofer a fost amendat de 4 ori și încătușat de polițiștii din Iași în seara de Revelion, după ce nu a acordat prioritate unei ambulanțe, apoi a făcut scandal și a fost depistat băut.

Bărbatul din Bârlad a fost încătușat și dus la secție pentru că a făcut scandal și a refuzat să sufle în fiolă după ce a fost oprit de un echipaj de poliție întrucât nu a acordat prioritate unei ambulanțe, scrie Ziarul de Iași.

Șoferul a primit 4 amenzi în valoare totală de 3.465 de lei și i-a fost reținut permisul pentru următoarele 5 luni.

"Conducătorul auto nu a acordat prioritate de trecere unei ambulanțe având semnalele acustice și luminoase în funcțiune (580 lei sancțiune și reținere permis). Acesta nu a respectat indicațiile polițiștilor rutieri (580 lei sancțiune și reținerea permisului pentru 1 lună). Întrucât emana halenă alcoolică a fost testat, rezultatul fiind de 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat (sancțiunea de 1305 lei și reținere permis pentru 90 zile). Bărbatul a fost încătușat și condus la sediul poliției pentru că tulbura ordinea publică unde a fost sancționat și cu 1000 lei amendă conform Legii nr 61/1991", au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult