Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Sindicaliștii din STB anunță că vor protesta luni, timp de patru ore

Sindicaliștii din Societatea de Transport București anunță că vor protesta, luni, între orele 11:00 și 15:00, la Autobaza Militari.  

Oamenii cer plata indemnizaţiilor de concediu, salarii „corecte” pentru munca prestată, grile de salarizare corespunzătoare tuturor categoriilor de personal, dar au şi revendicări care ţin de protecţia muncii, informează News.ro.

Liderul de sindicat STB, Florin Ivan, a anunţat, sâmbătă, că în cursul zilei de luni este programat un protest la Autobaza Militari.

„Scopul protestului îl constituie: recuperarea banilor furaţi de conducere pentru indemnizaţia de concediu; recuperarea banilor furaţi de conducere pentru libere şi consecutive; susţinerea Statului Personalului din Transportul Public Local; pentru muncă egală = plată egală”, a transmis Florin Ivan.

Sindicaliştii mai cer asigurari CASCO pentru parcul auto şi evaluarea riscurilor pentru toţi salariaţii.

Citește și
incident Otokar
VIDEO: Incident cu un autobuz Otokar. Câțiva călători, blocați într-un vehicul defect

În plus, sindicalişti mai cer ”eliminarea discriminării salariale între salariaţi; nivele de salarizare pentru toţi salariaţii”.

„Până acum au primit doar pilele de partid sau de sindicat. Scopul principal este încadrarea în condiţii deosebite sau speciale de muncă şi obţinerea grupei de muncă. Grupa de muncă înseamnă pensionarea anticipată”, a mai transmis liderul sindicaliştilor din STB.

Protestul este programat între orele 11:00 şi 15:00.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult