Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Descoperire cutremurătoare după ce un gălățean a sunat la 112. „Un bărbat complet dezbrăcat, căzut în cadă”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Întâmplare de groază petrecută într-un sat din judeţul Galaţi. După o ceartă aprigă între fraţi, cel mai mic dintre ei nu și-a mai putut stăpâni furia și l-ar fi omorât pe cel cu 15 ani mai mare.

A plecat apoi în sat, și după câteva ore a chemat ambulanța, însă bietul omul murise deja. Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional.

Alarma a fost dată de mezin, în vârstă de 50 de ani. Respectivul a a anunțat la 112 şi a spus că şi-a găsit fratele căzut în baie. Paramedicii care au ajuns acolo au constatat decesul, dar au văzut că victima avea numeroase răni.

Dr. Mihai Polinschi, Serviciul de Ambulanţă Galaţi: „Un bărbat complet dezbrăcat, căzut în cadă, fără semne vitale, cu multiple echimoze mai vechi şi mai noi pe tot corpul: cap, torace membre. Efectiv pe tot corpul. Având în vedere leziunile existente, s-a suspicionat o agresiune."

Comisar-șef Felicia Tudoran, IPJ Galați: „Cercetările au fost preluate de către un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, care, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, urmează să stabilească cu exactitate condiţiile în care s-a produs decesul bărbatului."

Citește și
crima frati
Omagiu șocant postat pe Facebook de un frate care și-a ucis sora de 16 ani. „Tuturor ne va fi dor de tine. În special mie”

Cei doi frați s-au mutat la Frumușița, la 30 de kilometri de Galați, în urmă cu trei ani, iar de atunci, potrivit vecinilor, se certau mereu. Fratele mai mare avea probleme de sănătate și nu mai putea să meargă fără ajutor, aşa că depindea de celălalt.

Paraschiv Stoica, primarul comunei Frumușița: „Acum două, trei, luni de zile, personal am fost de l-am externat din spitalul județean, tot eu, tot în urma unei altercații între el și fratele lui."

Vecină: „Se băteau parte-n parte, când erau mai treji. Scandal, gălăgie, umblau după bani. Nu lucra nicăieri. Nu le plăcea să muncească."

Mai mult, cei care locuiesc în apropiere povestesc că se temeau pentru siguranţa lor, pentru că, spun aceştia, violențele escaladau.

Vecină: „Tocmai datorită lor mi-am pus camere de jur împrejur, că băiatul mai pleacă. Mă aşteptam totuşi poliţia să fie mai atentă cu ceea ce s-a întâmplat atunci, şi să vină să ne întrebe şi pe noi. Să ia nişte măsuri, dar măsurile astea nu au fost luate."

Deocamdată, fapta este încadrată la violenţă în familie, urmată de decesul unei persoane. Suspectul a fost dus la audieri, iar procurorii urmează să stabilească dacă îl vor duce în fața unui judecător pentru luarea unei măsuri preventive.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult