Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Și-a înfipt un cuțit în piept, apoi a sărit de la etaj, după o ceartă cu iubitul. Urmarea este incredibilă

O femeie a scăpat în mod miraculous cu viață după o dublă tentativă de sinucidere, în urma unei dispute cu iubitul său. Tânăra și-a înfipt un cuțit în piept, apoi a sărit de la etaj, dar a căzut în picioare și a supraviețuit.

 

O tânără de 27 de ani din Botoşani a şocat cadrele medicale după ce a încercat să îşi pună capăt zilelor în două moduri diferite, în același timp.

Femeia a recurs la gestul cumplit duminică, după o ceartă cu iubitul. Din motive încă necunoscute, aceasta a luat un cuţit de bucătărie, pe care a încercat să şi-l înfingă în inimă, scrie Monitorul de Botoșani.

Tânăra nu a avut însă suficientă forţă, iar oasele sternului au oprit lama cuțitului să intre în inimă.

S-a ales cu o plagă de aproximativ un centimetru, care a început să sângereze puternic.

Citește și
batran
S-a sinucis de teamă că se va infecta cu noul coronavirus: „Impactul izolării a fost unul devastator pentru el”

Hotărâtă să moară, femeia nu a renunțat și s-a aruncat pe geam, plină de sânge.

Locuia însă la etajul unu și a aterizat în picioare, suferind în schimb mai multe alte traumatisme.

Iubitul tinerei a apelat disperat la 112, iar o ambulanță SMURD a ajuns imediat la fața locului, reușind astfel să o salveze pe femeie.

 

A scăpat doar cu câteva trumatisme

 

„Pacienta a fost stabilizată de la locul intervenţiei, după care transportată la Urgenţe pentru investigaţii şi tratament de specialitate. Prezenta o plagă de aproximativ un centimetru în zona sternului, precum şi traumatisme la membrele inferioare şi coloana lombară”, a declarat medicul Ramona Guraliuc, coordonatorul UPU-SMURD Botoşani.

După ce a fost supusă mai multor investigaţii, tânăra a fost internată pe secţia de Neurologie şi Neurochirurgie, pentru a fi supravegheată şi supusă unor tratamente de specialitate.

Cazul a intrat şi în atenţia poliţiei, care însă nu va începe o anchetă, nefiind suspiciuni de comitere a unei fapte de natură penală.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult