Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Show de 100.000 € la deschiderea unui parc acvatic într-unul dintre cele mai sărace județe din țară

Un show de 100.000 de euro va fi organizat, în perioada 17-19 mai, la Botoșani, unul dintre cele mai sărace județe din țară, cu ocazia deschiderii oficiale a parcului de agrement de la Cornișa, care a costat 20 de milioane de euro.

Mai mulţi artişti internaţionali, dar şi din România vor concerta cu ocazia deschiderii oficiale a Parcului Regional de Agrement Cornişa.

Primarul municipiului, Cătălin Flutur, a declarat, joi, într-o conferință de presă, că pe scenă vor urca Dr. Alban, Nana, Natalia Gordienko, Sheyla Bonnick- solista trupei Boney M, dar şi trupele româneşti Holograf, Voltaj sau Proconsul.

Citește și
Bărbat filmat complet dezbrăcat în metroul din Londra
Bărbat filmat complet dezbrăcat în metroul din Londra. Ce făcea. VIDEO

De asemenea, vor susţine recitaluri la Botoşani Connect R, Ioana Ignat, Sore sau Feli. Spectacolul este estimat la aproximativ 100.000 de euro, cheltuieli care vor fi acoperite atât din bugetul local, cât şi din sponsorizări.

"Anvergura Parcului Cornişa, care este unic la nivel naţional, merită şi o deschidere pe măsură. Trebuie să facem să audă lumea de acest parc", a afirmat Flutur, care a precizat că există deja public din Suceava şi Republica Moldova, informează Agerpres.

Aqua Park-ul Cornişa a fost construit în baza unui proiect cofinanţat din bugetul Uniunii Europene, valoarea investiţiei ridicându-se la aproximativ 20 de milioane de euro.

Noul loc de agrement, construit la marginea orașului Botoșani, cuprinde bazine de înot interioare şi exterioare, terenuri de tenis şi fotbal, patinoar acoperit, pistă de rafting, amfiteatru în aer liber, spaţii de joacă pentru copii, dar şi un parc care se întinde pe aproape câteva hectare.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult