Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Sentință pentru autorul masacrului de la Bascov. Ce trebuie să-i dea singurului membru al familiei pe care nu l-a ucis

Your browser doesn't support HTML5 video.

Detenție pe viață - este condamnarea primită de bărbatul din Argeș care, în august anul trecut, și-a ucis 5 membri ai familiei - părinții, fratele, sora și nepoțica de 5 ani.  

Deși criminalul este bolnav psihic, expertiza a arătat că a acționat cu discernământ.

Inculpatul a fost găsit vinovat de omor calificat în formă continuată, dar sentința nu este definitivă. Bărbatul de 53 de ani și-ar putea petrece restul vieții în închisoare, unde va fi obligat să urmeze un tratament psihiatric.

I se interzice să ia legătura cu cumnatul său, singurul care a scăpat cu viață în urma măcelului și căruia îi datorează daune morale de 700.000 de euro. Instanța a mai dispus confiscarea armelor crimei, iar lista acestora, publicată în sentință, arată cât de atroce a acționat individul.

Criminalul era supărat că nu primea suficientă atenție de la membrii familiei

Citește și
medic legist
INTERVIU Medicul legist din cazul Bascov: O mare cruzime, cum până în acest moment nu am văzut vreodată

Detaliile crimei, care i-a șocat chiar și pe anchetatori, nu pot fi redate.

Vă amintim, omorul a avut loc în comuna Bascov, în noaptea de 8 spre 9 august 2022. Asasinul, care era supărat pentru ca membrii familiei nu-i acordau suficientă atenție, ar fi plănuit minuțios atrocitățile.

El și-a ucis părinții, fratele, sora și nepoata. După comiterea faptei, a vrut să plece în lume, dar s-a speriat și s-a ascuns într-o pădure din apropiere. Acolo l-au găsit și capturat polițiștii. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult