Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Semnal de alarmă pentru turiști: Aproape jumătate din zborurile din București au avut întârzieri în ultima săptămână

Your browser doesn't support HTML5 video.

Problemele pe aeroporturile din toată lumea continuă, inclusiv în ţara noastră. La Otopeni de exemplu, aproape 1.000 de aterizări și decolări au avut întârzieri în ultima săptămână mai mari de jumătate de oră și zeci de zboruri au fost anulate.  

La fel ca în multe alte țări europene și la noi sunt probleme la aeroporturi. Sunt foarte multe zboruri care înregistrează întârzieri.

De exemplu, în ultima săptămână au aterizat și decolat în total aproximativ 2.300 de avioane. Dintre aceste, 56 au fost anulate și 957, adică în jur de 40%, au întârziat mai mult de 30 de minute.

Companiile spun că sunt mai multe motive pentru care zborurile întârzie. De la lipsa echipajului, nu sunt suficienți piloți și însoțitori de zbor, la restricții de rută, de exemplu ocoliri din cauze unei furtuni, defecțiuni ale aeronavei sau chiar probleme la aeroport, de exemplu că nu au loc de parcare sau întârzie scara pe care ar trebui să coboare pasagerii.

Citește și Ce interdicții are Mohammad Munaf după ce a fost eliberat din închisoare

Citește și
Alerta cu bomba Otopeni
Alerta cu bombă de la bordul unui avion care urma să decoleze de pe Aeroportul din Otopeni a fost falsă

Dacă aveți programată o plecare cu avionul înarmați-vă cu răbdare. E bine să aveți o asigurare de călătorie și chiar bani în plus în caz trebuie să cumpărați alte bilete, dacă este anulată cursa.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult