Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Selfie pe capota mașinii care se scufunda într-un râu înghețat, în Canada. Șoferița: "Dacă ar fi, aş face-o din nou"

Your browser doesn't support HTML5 video.

Deloc intimidată de faptul că maşina sa urma să se scufunde într-un râu, o şoferiţă din Canada a ţinut să îşi facă un selfie, în acea ipostază!

A avut noroc cu martorii, care au fost ceva mai cerebrali. Oamenii au luat un caiac şi i-au venit în ajutor. Au adus-o cu bine la mal, dar femeia e acum anchetată de poliţie.

Șoferiţa a ajuns în această postură, după ce a ţinut să conducă maşina pe un râu îngheţat de lângă Ontario. Distracţia era cât pe ce să o coste viaţa. Mai mult, i-a pus în pericol şi pe alţii.

Sacha Gera, martor: „Copiii se jucau pe patinoarul din spatele casei, moment în care au văzut acel model de Subaru galben care mergea cu mare viteză pe râu."

La un moment dat ,gheaţa s-a spart, iar autoturismul a început să se scufunde. Primul instinct al femeii a fost să urce pe capotă. Câţiva oameni care locuiau în apropierea râului au luat imediat un caiac şi au mers să o recupereze.

Citește și
Emma Răducanu
Emma Răducanu și-a făcut selfie după prima victorie la Transylvania Open: ”România, te iubesc”
Un selfie pe capota mașinii putea să o coste viața

Zachary King, martor: „Am urcat-o în caiac şi imediat ce am tras-o, mașina s-a scufundat complet."

Dar, înainte, tânăra a ţinut morţiş să îşi facă un selfie pe capota maşinii care se scufunda.

Zachary King, martor: „Imediat ce am scos-o pe tânără din apă, am întrebat-o de ce a făcut asta, moment în care ea mi-a răspuns: "Doar ca să mă distrez". Nu mi-a venit să cred ce aud. Ba chiar mi-a spus, citez, "dacă ar fi, aş face-o din nou". 

În Canada este legal să conduci pe râuri înghețate, dar trebuie respectată o limită de viteză. Cum şoferiţa nu a făcut acest lucru, va fi sancţionată.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult