Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Șeful Poliției Române a demisionat din funcție. Cine îi va lua locul

Your browser doesn't support HTML5 video.

Şeful Poliţiei Române, Cătălin Ioniță, a demisionat marți de la conducerea instituţiei. Anunţul a venit de la Ministerul de Interne care a şi găsit, imediat, soluţia.

În locul lui Ioniţă, la conducerea IGPR va veni Ioan Buda, fostul şef de la Poliţia de Frontieră.

Şeful Poliţiei Române, Cătălin Ioniţă, a solicitat încetarea împuternicirii din funcţia de inspector general al IGPR din motive personale, potrivit Ministerului Afacerilor Interne.

Fără să dea prea multe detalii despre acest gest, fostul şef Cătălin Ioniţă a spus că doreşte încetarea din funcţia de conducere din motive personale.

Conform prevederilor legale, ministrul Carmen Dan a transmis documentele prim-ministrului, împreună cu propunerea de împuternicire în funcţia de inspector general al Poliţiei Române a chestorului general de poliţie Ioan Buda, fostul şef al Poliţiei de Frontieră.

Citește și
caine antidrog
Descoperirea unui câine-polițist într-un camion de mare tonaj. A primit o înaintare în grad

Ioan Buda are o vechime de 28 de ani în MAI, iar în perioada 2015-2016 a ocupat funcţia de secretar de stat, şef al Departamentului Ordine şi Siguranţă Publică, poziţie din care a coordonat inclusiv activitatea Poliţiei Române.

Chestorul principal Cătălin Ioniţă a fost împuternicit în funcţia de şef al Poliţiei Române la data de 17 ianuarie 2018 pentru o perioadă de şase luni.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult