Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Șefa Asociaţiei Medicilor de Familie Bucureşti, după anunţul lui Marcel Ciolacu: Facturile noastre sunt plătite pe jumătate

Preşedintele Asociaţiei Medicilor de Familie Bucureşti, Sandra Alexiu, a comentat anunţul lui Marcel Ciolacu care vrea să rezolve rapid problema medicilor rezidenţi care au promovat examenul la sfârşitul anului trecut.

„Posturile sunt blocate prin spitale. La asistenţi medicali problema e cel puţin la fel de gravă. Iar cei peste 600 de rezidenţi MF, văzând ca facturile noastre sunt plătite PE JUMĂTATE şi asta cu întârziere şi că se tot vehiculează scăderea valorilor de punct fiindcă nu da ministerul de finanţe bani, oare cum vor fi stimulaţi medicii rezidenţi sa rămână în ţară? Oare de prea mult bine pleacă oriunde văd cu ochii?”, a scris, joi, pe Facebook, Sandra Alexiu.

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, în şedinţa de Guvern, că vrea să rezolve rapid problema medicilor rezidenţi care au promovat examenul la sfârşitul anului trecut, el precizând că sunt aproximativ 4500 de medici în care statul a investit sute de milioane de euro, şi trebuie să se asigure că îi păstrăm în ţară.

Şeful Executivului a cerut ca Ministerul Sănătăţii şi Ministerul Dezvoltării să actualizeze listele cu posturi vacante şi să vină în Guvern un memorandum de scoatere la concurs a acestora, iar Ministerul Finanţelor să coopereze cu celelalte instituţii.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult