Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Se reiau căutările băiatului de 10 ani despre care sunt indicii că s-ar fi înecat în Dunăre

Sâmbătă dimineață au fost reluate căutările băiatului în vârstă de 10 ani, din judeţul Dolj, despre care sunt indicii că s-ar fi înecat în Dunăre.  

Copilul a dispărut de acasă vineri. Căutările au loc în zona localităţii Sărata, comuna Călăraşi.

La fața locului sunt prezente un echipaj de prim-ajutor şi o ambarcaţiune de la Garda de Intervenţie Bechet şi scafandri de la ISU Mehedinţi şi ISU Dolj, conform news.ro. 

Poliţiştii oraşului Dăbuleni au fost sesizaţi, în cursul nopţii de joi spre vineri, de un bărbat de 35 de ani din comuna Călăraşi cu privire la faptul că fiul său pe nume Adrian Ionuţ Velcea, în vârstă de 10 ani, a dispărut.

Copilul a plecat cu bicicleta, joi după-amiază, pentru a se juca cu alţi copii şi nu a mai revenit la domiciliu.

Citește și
dunare
Navigatorii, afectați de secetă. Tot mai multe barje cu mărfuri eșuează din cauza adâncimii extrem de mici a Dunării

Poliția a găsit pe malul Dunării, în Călăraşi, într-o zonă împădurită, o bicicletă şi haine care au fost recunoscute de familia băiatului.

Citește și Şefa FMI: Inflaţia va fi probabil adusă sub control anul viitor, când majorările de dobânzi îşi vor face efectul

Poliţişti, jandarmi şi voluntari din comuna Călăraşi au început căutările pe mal, în zona pădurii. Băiatul a fost căutat în cursul zilei de vineri de pompieri şi scafandri, însă căutările au fost oprite după amiază din cauza curenţilor puternici.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult