Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Scandal uriaș la Chișinău după ce șopârlă gigantică a apărut în centrul orașului. Primarul cere demisii în lanț

O şopârlă uriaşă amplasată de angajații primăriei din Chișinău în Piața Marii Adunări Naționale, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, i-a revoltat pe locuitorii capitalei Republicii Moldova.

Mai multe imagini cu dinozaurul uriaș care eclipsează complet bradul de Crăciun amplasat în piața din centrul Chișinăului au apărut pe rețelele de socializare. Locuitorii capitalei au comentat că șopârla este înfricoșătoare și nu își are locul acolo în pragul sărbătorilor de iarnă.

„În centru, lângă pomul de Crăciun, au instalat ... un umflat ..în general, acum există o șopârlă mare și groaznică”, a comentat o persoană.

Primarul Ion Ceban, a cerut demisia mai multor angajați ai instituției, printre care și a șefului Direcției comerț și prestări servicii, Marcel Zambițchi.

"Marcel Zambitchi, a treia săptămână vorbim despre faptul că în piaţă nu trebuie să fie favelă peste favelă. Fără prea multe elemente adunate unul peste altul", a scris pe Facebook Ion Ceban, primarul Chișinăului.

Citește și
Elicopter
Apariție neașteptată la Baza Aeriană din Otopeni. Cine a coborât dintr-un elicopter

Nu este prima dată când în Piața Marii Adunări Naționale apar instalaţii necorespunzătoare. Un carusel în care sunt imagini cu femei dezbrăcate a creat revoltă în rândul părinților.

Edilul dat ordin ca piața să fie pusă la punct până la 21 decembrie, atunci când se lansează Târgul de Crăciun.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult